Κατηγορίες

Αναδιπλούμενα - Πτυσσόμενα Τελάρα

Αναδιπλούμενα - Πτυσσόμενα Τελάρα

Τα Αναδιπλούμενα τελάρα μας είναι η πιο αποτελεσματική λύση συσκευασίας μεταφοράς από τους καλλιεργητές στα ράφια των σούπερ μάρκετ. Σχεδιασμένα στο Ηνωμένο Βασίλειο, σύμφωνα με τις τελευταίες τάσεις της αγοράς και τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές ασφαλείας, διαθέτουν στιβαρή κατασκευή, λεία εσωτερική επιφάνεια, εργονομικές λαβές και στρογγυλεμένες άκρες - όλα εκείνα τα στοιχεία ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή προστασία των προϊόντων και η ασφαλής μεταφορά και χειρισμός!

Ο αποτελεσματικός εξαερισμός στις πλευρές βάσης επιτρέπει ταχύτερη ψύξη και καλύτερο έλεγχο της θερμοκρασίας κατά τη μεταφορά και την αποθήκευση. Είναι κατάλληλα για χρήση σε κρύα και υγρά περιβάλλοντα (εύρος θερμοκρασίας από -15 °C έως +90 °C), καθώς και σε εγκαταστάσεις με συστήματα με αυτοματοποιημένες γραμμές.

Το τυποποιημένο αποτύπωμα βάσης (600x400mm και 400x300mm) εξασφαλίζει την ασφαλή στοίβαξη στην κορυφή των περισσότερων ευρωπαϊκού μεγέθους και bail-arm δοχείων. Το εύκολο κλικαριστό σύστημα αναδίπλωσης επιτρέπει τη γρήγορη και ασφαλή αναδίπλωση και αποσυναρμολόγηση τόσο με το χέρι όσο και με αυτοματοποιημένες γραμμές.

Τα δοχεία είναι εξοπλισμένα με χώρο εισαγωγής κάρτας και τοποθέτησης ετικέτας και έχουν σχεδιαστεί για να επιτρέπουν πολλαπλές επιλογές branding, RFID και κωδικού αναγνώρισης Bar.

Όταν είναι διπλωμένα παρέχουν μέχρι και 85% εξοικονόμηση χώρου, η οποία είναι σημαντική για τη μεταφορά επιστροφής και την αποθήκευση όταν είναι άδεια. Πρόκειται για μια βιώσιμη επαναχρησιμοποιήσιμη λύση συσκευασίας, κατάλληλη για πολλές μεταφορές επιστροφής, το οποίο και σημαίνει ότι δεν υπάρχει διάθεση αποβλήτων στο χώρο της επιχείρησης λιανικού εμπορίου τροφίμων. Παράγονται 100% από υλικά κατάλληλα για τρόφιμα και είναι πλήρως ανακυκλώσιμα.